Magisch Sprookjes Concert 12 & 13 juni 2011 Evenementenhal, Gorinchem

Ticketmaster

Wat? Magisch Sprookjes Concert
Wanneer? 12 en 13 juni 2011
Waar? Evenementenhal Gorinchem
Kaarten / Tickets: Nu met Eur 5,- korting via TrioTicket (Eur 17,50 in plaats van Eur 22,50)

In het Pinksterweekend van 2011 brengt Van Hoorne Theaterproducties een magisch sprookjeskasteel tot leven in de Evenementenhal Gorinchem. De bekendste sprookjes komen voorbij in een spetterend concert voor de hele familie. Ga mee op deze spannende zoektocht naar de verdwenen sprookjes en ontmoet je favoriete sprookjesfiguren, waaronder Roodkapje, Hans & Grietje, De Gelaarsde Kat, Klein Duimpje en vele anderen.

Op het podium staan bekende artiesten, waaronder Maud, Geert Hoes en Sita die eerder al te zien waren in de sprookjesmusicals van Van Hoorne Theaterproducties. Het belooft een spektakel te worden met prachtige decors, uitbundige kostuums en natuurlijk heel veel swingende liedjes. Na het concert kun je jouw favoriete sprookjesfiguur in levende lijven ontmoeten tijdens een Meet & Greet op het Sprookjesplein.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 22,50 (Nu € 5,00 korting via TrioTicket!). Parkeren en drankjes voor- en na de voorstelling zijn gratis. Boek nu snel een sprookjesstoel of een plaats op de tovertribune om dit Sprookjes Concert zelf te beleven.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek