De Gelaarsde Kat De Musical in het Circustheater, Scheveningen op 22 december 2010

Ticketmaster

Wat? De Gelaarsde Kat De Musical
Waar? Circustheater, Scheveningen
Wanneer? wo 22 december 2010
Kaarten / tickets: Telegraaf zomeractie (ieder 2e kaartje 50% korting!)

De ultieme familiemusical van 2010 – 2011!
Na het succes van Roodkapje De Musical en Hans & Grietje De Musical wil Van Hoorne Theaterproducties zeker niet voorbijgaan aan het prachtige sprookje van De Gelaarsde Kat. In een geheel nieuwe, sprankelende voorstelling wordt het bijzondere verhaal rondom dit wereldbekende karakter op muzikale en humoristische wijze verteld. Met Maud Mulder als Gelaarsde Kat en Geert Hoes als de Markies gecombineerd met een uitbundig decor, prachtige kostuums en een enthousiaste cast wordt De Gelaarsde Kat De Musical dé familiemusical van 2010 – 2011.

Maud & Geert Hoes
In Roodkapje De Musical maakte zangeres Maud Mulder haar musicaldebuut, met veel succes. Van Hoorne Theaterproducties is dan ook erg trots om Maud in de rol van Gelaarsde Kat te mogen presenteren. Maud kreeg bekendheid door haar deelname aan de talentenjacht ‘Idols’, waar ze de finale wist te behalen en het programma ‘Sterren dansen op het ijs’. Ook haar tegenspeler is zeker geen onbekende voor het Nederlandse publiek, acteur Geert Hoes zal de rol van molenaarszoon gaan vertolken. Geert speelde o.a. in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en ‘Costa’. Hij nam ook deel aan ‘Sterren dansen op het ijs’ en de talentenjacht ‘So you wanna be a popstar’. Het duo lijkt enorm aan elkaar gewaagd en staat garant voor prachtige invulling van de twee hoofdrollen.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek