Volkan Konak op 7 november 2010 live in concert – Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Volkan Konak staat op 7 november a.s. live in de Heineken Music Hall! Kaartjes via TurkTicket
In het voorprogramma opkomend supertalent Karsu Donmez!

Een bijzonder concert van de Turkse superster Volkan Konak, begeleid door een live band bestaande uit de meest bekende performers uit Turkije o.a. Levent Altındağ, Eylem Pelit, Selim Bolukbaşı, Omer Ocal, Cem Nasuhoğlu, Mahmut Ozen, Koray Turker en Umut Pelit.

Waar muziekliefhebbers op hoopten, wordt alweer werkelijkheid. Volkan Konak, ‘de wind van de zwarte zee’ en zijn band komen naar Nederland na een succesvolle tour in 2009. Met zijn talloze concerten weet Volkan Konak steeds weer een grote publiek te boeien. Hij brengt zowel rustige, romantische ballades, als meer opzwepende hoog tempo rock, dans nummers in de typische 5/8 maat van de Zwarte Zee.

Deze zeer populaire zanger is in 1967 geboren in Macka van Trabzon in het Zwarte Zeegebied. Hij componeerde prachtige muziek op de teksten van beroemde en fijngevoelige dichters als Nazim Hikmet, Sunay Akin, Yasar Mirac en Omer Kayaoglu. Met zijn laatste album ‘Mimoza’ dat uitkwam in 2009, brak Volkan Konak door tot de top 10 van de Turkse hitparade.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek