Amsterdam Latin Festival 2010 op 20 november in Heineken Music Hall

Ticketmaster

Dit najaar organiseert Pleasure samen met 1stPriority voor het eerst het Amsterdam Latin Festival op zaterdag 20 november. Het festival biedt populaire en hoogst dansbare muziek uit Latijns Amerika en het Caribische gebied. Een avond met live optredens van onder andere ‘La Princesa de la Salsa’ La India, Kassav en Kevin Lyttle. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag.

Kaarten en info via de HMH. Kaartverkoop start zaterdag 25 september

Het Amsterdam Latin Festival 2010 barst vanaf 18.30 uur los in de Heineken Music Hall in Amsterdam en gaat door tot diep in de nacht. Het programma bevat optredens van topartiesten waaronder de volgende:

 ‘La Princesa de la Salsa’ La India lanceerde onlangs haar nieuwe album ‘Única’. De salsaprinses uit Puerto Rico is vooral bekend van haar nummers ‘Soy Diferente’, ‘Dicen Que Soy’ en ‘Sedúceme’. Met de nummer 1 notering van haar laatste single ‘Estúpida’ is La India de vrouw met de meeste nummer 1 noteringen in de Billboard Tropical Charts.

 Kassav (Martinique Guadeloupe), de meesters van de zouk, hebben bewezen met onder andere ‘Zouk La Se Sel Medikaman Nou Ni’ voor een opzwepend en dampend feest te kunnen zorgen. De populaire Kaapverdische zanger Nelson Freitas (van de hits ‘Deeper’ en ‘Rebound Chick’) is ook aanwezig. Daarnaast kan er tijdens het Amsterdam Latin Festival worden losgegaan op de energieke Afro-Caribische beats van de Afrikaanse icoon Kaysha (Congo).

 Soca wordt vertegenwoordigd door Kevin Lyttle (St. Vincent en de Grenadines), die in Nederland bekend werd met de hit ‘Turn me on’. Lyttle lanceerde onlangs zijn nieuwe album Fyah. Caché Deluxe (Curaçao) kan niet ontbreken op dit eerste grootschalige Latin event in Amsterdam. Zij hebben een unieke Caribische muziekstijl ‘Ritmo CachéDeLuxe’. Daarnaast hebben zij ook salsa, calypso en merengue in hun repertoire.

 Verder zal het jonge talent Prince Royce, de grote Bachatero van dit moment, voor het eerst optreden in Nederland tijdens het Amsterdam Latin Festival. Zijn album en single ‘Stand by me’ hebben dit jaar weken achtereen op nummer 1 gestaan in alle tropische en Latin charts.

 AMSTERDAM LATIN FESTIVAL 2010   
Zaterdag 20 november 2010
Heineken Music Hall Amsterdam
Entree: € 45,00  (excl. servicekosten)
Vip: € 85,00
Deuren open: 18.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek