Ralph van Manen in oktober en november op tour door Nederland – kaarten nu te koop

Ticketmaster

Ralph van Manen tourt in oktober en november door Nederland. Voorverkoop van de kaarten is meteen begonnen. Tickets koop je via het officiële verkooppunt Eventim.
Tourdata:
1 oktober PG Ruach – Wormerveer
3 oktober De Rank – Alkmaar
8 oktober De Poort – Lisse
9 oktober De Brug – Hoorn
11 oktober Silo Church – Enschede
16 oktober Bethel – Boscoop
23 oktober Baken Park Lyceum – Almere
24 oktober De Hoeksteen – Veendam
28 oktober De Muiter – Medemblik
31 oktober De Boschpoort – Winschoten
6 november De Schuilplaats – Eindhoven
12 november Zuidpoort – Vlissingen
14 november Het Kruispunt – Velserbroek
18 november De Bron – Den Helder
19 november EGR – Roosendaal
21 november EGE – Emmen
26 november De Bron – Almelo
28 november De Salvator – Leeuwarden
30 november Johanneskerk – Gorinchem

Ralph start in 1993 zijn carrière als solo artiest en brengt in de jaren die volgen diverse live – en studio albums uit, afwisselend opgenomen in Nederland en Amerika en ingespeeld door zowel Nederlandse als Amerikaanse en Engelse musici. Samen met zijn eigen band treedt hij veelvuldig op diverse concertpodia en muziekevenementen.
Wanneer Ralph in 1999 de song ‘’Testify to Love’’ schrijft, maakt hij hier niet alleen een klapper mee voor zichzelf in binnen- en buitenland, maar neemt de in Amerika bekende formatie Avalon het nummer opnieuw op en scoort er een geweldige hit mee, waarmee hun album platina wordt. De song wordt tevens als soundtrack gebruikt voor de populaire Amerikaanse tv serie ”Touched by an Angel’’ en voor de song ontvangt Ralph een Dove Award. Vanaf dat moment stijgt Ralph’s populariteit ook over de grote zeeën en wordt hij geregeld in Amerika als songwriter gevraagd. In 2001 gaf Ralph een opmerkelijke wending aan zijn muzikale loopbaan door na acht Engelstalige cd’s een Nederlandstalig album, getiteld ‘’Dichterbij’’ uit te brengen. In 2003 volgde het tweede Nederlandstalige album ‘’Steeds Meer’’. Beide albums werden opgenomen in zijn eigen studio in Veenendaal. De albums werden zeer enthousiast ontvangen.
Als singer /songwriter schrijft Ralph door de jaren heen songs voor Nederlandse artiesten als Danny de Munck en Willeke Alberti, internationaal voor Pete Orta (UK), Jacky Valesquez (USA), Wynona Judd (USA) en Nina Aström (FIN). Eind 2004 neemt Cliff Richard Ralph’s song ‘’She’s all mine’’ op en brengt hij in december hiervan een single uit. Het internationale platenlabel Edel Records brengt vervolgens in 2005 voor Duitsland Cliff’s album ‘’For Life’’ uit, inclusief de song ‘’She’s all mine’’.
De start van 2005 staat in het teken van ‘’Wake up World’’ een prachtige song die Ralph samen met Bruce Smith schrijft naar aanleiding van de Tsunami in Azië. In 2 dagen tijd wordt de song samen met vele Nederlandse gospelartiesten opgenomen en binnen enkele dagen uitgebracht. Meer dan 20.000 singles worden verkocht waarvan de opbrengst ten goede is gekomen aan de slachtoffers in Azië. Na zijn laatste Engelstalig album’’Never say Never’’ (2007) heeft Ralph zeker niet stil gezeten. Samen met Wim Rebergen heeft Ralph enkele tientallen nummers geschreven en daaruit een selectie gemaakt. De gekozen nummers staan garant voor een fantastisch album met 12, stuk voor stuk, pakkende, Nederlandstalige liedjes.
Toegangsbewijzen koop je via Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek