Katie Melua’s concert in de HMH, Amsterdam uitgesteld naar 8 juni 2011

Ticketmaster

Even geleden was al bekend geworden dat de tournee van Katie Melua als gevolg van oververmoeidheid van Katie zelf is uitgesteld. In een verklaring heeft het management het volgende laten weten: ‘Katie Melua is suffering from exhaustion and has been ordered by her doctors not to work for a few months. Consequently any touring and promotional activity will be postponed until after Christmas. Katie is going to be absolutely fine, but just needs complete rest.’
Dit betekent dat het concert van Katie Melua op 1 december in de Heineken Music Hall niet doorgaat.
Inmiddels is een vervangende datum gevonden: Katie Melua komt op woensdag 8 juni 2011 terug naar Nederland voor een concert in de Heineken Music Hall.
Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers worden per e-mail ingelicht met details over het eventueel retourneren van concertkaarten bij verhindering op de nieuwe datum. Voor het concert op 8 juni zijn ook nog kaarten beschikbaar via LiveNation.

De slechts 25-jarige Katie Melua heeft al een zeer grote internationale carrière opgebouwd. Haar leven kwam in een stroomversnelling toen haar debuutalbum ‘Call Of The Search’ uitkwam in 2003. Vanaf dat moment stond ze voor uitverkochte zalen, gaf zelfs een concert op de bodem van de Noordzee en opende ze het North Sea Jazz Festival in 2007.
Maar niet alleen met haar eerste album boekte ze succes, haar tweede album ‘Piece by Piece’ uit 2005, met o.a. de hit ‘Nine Million Bicycles’, bereikte de nummer 1 positie in het album jaaroverzicht en is bovendien het best verkochte album van de laatste 10 jaar in Nederland.
De in Georgië geboren Katie Melua verhuisde op jonge leeftijd van Georgië via Belfast met haar ouders naar Londen, waar ze naar de door de muziekindustrie ondersteunde BRIT School for the Performing Arts & Technology ging. De school staat erom bekend leverancier te zijn van beroemde artiesten. Ze werd ontdekt tijdens een showcase en daarna ging het snel. In 2005 kwam haar grootste droom uit door samen met overgebleven leden van de Britse rockband Queen ‘Too Much Love Will Kill You’ te spelen op ‘46664’ (anti-AIDS-concert) in Zuid-Afrika. En tijdens het kerkelijk huwelijk van Prins Pieter-Christiaan met Prinses Anita zong ze haar grootste hit ‘Nine Million Bicycles’ in de Grote of St. Jeroenskerk te Noordwijk. Gevolg hiervan was enorme populariteit in Nederland en België.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek