Cross-linx festival ook in Oosterpoort, Groningen: 19 februari 2011, vvk vanaf zaterdag

Ticketmaster

CROSS-LINX FESTIVAL
Op donderdag 17 februari 2011 gaat het elfde Cross-linx Festival van start. Al tien jaar lang presenteert het eigenzinnige festival uitdagende en verrassende combinaties van avant-garde pop en hedendaagse klassieke muziek in de grote concertzalen van Nederland. Op het programma van het Cross-linx festival 2011 staan o.a. The National, Owen Pallett en Efterklang. Bryce Dessner (The National) is curator van Music Mining, het programmaonderdeel waar underground acts op onverwachte plekken in de concertzalen spelen.

Naast de bekende festivallocaties, Vredenburg Utrecht (donderdag 17 februari, Utrecht) en Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven, Tac en Effenaar (vrijdag 18 februari) doet de Cross-linx Festivalkaravaan dit jaar twee nieuwe pleisterplaatsen aan: De Oosterpoort (19 februari, Groningen) en de Doelen (20 februari, Rotterdam).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek