Alert! Vvk Usher (14 januari 2011, Ahoy, Rotterdam) begint over een uur

Ticketmaster

Wie? Usher in het kader van zijn “OMG Tour”
Waar? Ahoy, Rotterdam
Wanneer? Het concert zal op vrijdag 14 januari 2011 plaatsvinden
Kaarten / tickets? Kaartverkoop begint over een uur: vrijdag 8 oktober 2010 om 10u00 via het officiële verkooppunt Eventim.
Update: Usher heeft een 2e concert aangekondigd op 6 maart. Kaartverkoop weer via Eventim
Update 2: wegens ziekte kan het concert van 14 januari helaas niet doorgaan. Dit concert wordt verplaatst naar 1 maart

Zanger, acteur, danser en sekssymbool. Een betere manier is er niet om deze multigetalenteerde man te beschrijven. Koning van de R&B Usher knalde in 1997 de hitlijsten in met You Make Me Wanna… Sinds dat succes is hij niet meer uit de schijnwerpers verdwenen. Al die jaren heeft hij bewezen dat hij in staat is om met één noot of één heupbeweging het concertpubliek in extase te brengen. Een optreden is dan ook een happening waar je bij geweest moet zijn.

Naast zijn stem is zijn dansstijl het meest bekend. In al zijn videoclips is Usher zelf dansend te zien. In de clip van zijn hit Yeah!, samen met Ludacris en Lil’ Jon, introduceert Usher enkele dansmoves bij het grote publiek: de thunderclap en de rockaway. Misschien normaal in de Amerikaanse hiphopscene, maar dankzij Usher nu ook te zien in dansclubs over de gehele wereld. En op 14 januari 2011 voor een spectaculaire show in Nederland: In Ahoy, Rotterdam!

Kaartjes voor deze show koop je via Eventim. De kaartverkoop begint vrijdag 8 oktober 2010 om 10u00.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek