Katy Perry op 15 maart 2011 in de Heineken Music Hall, Amsterdam – vvk later deze week

Ticketmaster

Op dinsdag 15 maart 2011 geeft Katy Perry een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam in het kader van haar “The California Dreams Tour”. Vanaf 10u00 vandaag tot en met vrijdag 15 oktober 17u00 is het mogelijk om in de speciale American Express presale al kaarten te verkrijgen voor dit concert. De reguliere voorverkoop begint aanstaande zaterdag 16 oktober om 10u00 via LiveNation.

De wereldwijde doorbraak van Katy Perry kwam in 2008 met het nummer ‘I Kissed A Girl’ van het album ‘One Of The Boys’. Met dit nummer behaalde ze in meer dan twintig landen een nummer 1 positie ondanks dat de tekst, vooral in haar thuisland Amerika, voor grote contoverse zorgde.  ‘I Kissed A Girl’ betekende ook in Nederland enorme populariteit voor Katy Perry. Tweede nummer van het album, ‘Hot N Cold’ is ook direct een succes.

De shows van Katy Perry staan bekend als energieke live optredens waarin de vele hits elkaar in hoog tempo afwisselen. Dit alles vergezeld met bijzondere decorstukken en opzienbarende kledingwisselingen van Katy Perry. Op Pinkpop in 2009 speelde ze de Tent Stage al helemaal plat. Toen gingen tot ver achter in de tent de handen omhoog en zongen ook de Pinkpop gangers alle teksten mee.
Afgelopen zomer verscheen haar tweede album ‘Teenage Dream’ De voorbode van dit album is eerste single California Gurls (feat. Snoop Dogg). Deze zomerse track schopte het in één week tot 3FM Megahit en Radio538 Alarmschijf.

Radio 538 presents
KATY PERRY
The California Dreams Tour
Dinsdag 15 maart 2011
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 34 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19u30

Het is van maandag 11 oktober 10u00 t/m vrijdag 15 oktober 17u00 mogelijk om al kaarten te verkrijgen voor dit concert in de speciale American Express presale. De reguliere kaartverkoop start op zaterdag 16 oktober om 10.00 uur via LiveNation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek