Sade op 23 mei 2011 voor concert naar Nederland (Ahoy, Rotterdam) – tickets deze week

Ticketmaster

Sade treedt voor het eerst in achttien jaar weer op in Nederland. Op maandag 23 mei 2011 geeft de Britse zangeres in het kader van haar Europese tour een concert in Ahoy Rotterdam. Vanaf 12.00 uur vandaag tot en met vrijdag 15 oktober 17.00 uur is het mogelijk om in de speciale American Express pre sale al kaarten te verkrijgen voor dit concert. De reguliere voorverkoop begint aanstaande zaterdag 16 oktober om 10.00 uur via LiveNation.

Met haar tijdloze eigen sound wist Sade vanaf haar debuutalbum Diamond Life uit 1984 hit na hit te scoren. Vooral de derde single Smooth Operator van haar debuutalbum zorgde voor een ware doorbraak. Met meer dan 57 miljoen verkochte albums wereldwijd is de van oorsprong Nigeriaanse zangeres de best verkopende vrouwelijke artiest uit Groot-Brittannië.
Na een relatieve stilte van bijna tien jaar dook Sade met haar vaste begeleidingsband vorig jaar de studio weer in voor een nieuw album. Soldier of Love, haar zesde studioalbum in 25 jaar, kwam begin dit jaar uit, verkocht al meer dan 3 miljoen exemplaren wereldwijd en behaalde nummer 1 positie in de albumlijsten in onder andere de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk en Japan.
 
Het is nu zeventien jaar geleden dat Sade te zien was in Nederland, ze gaf op 26 april 1993 een concert in Ahoy Rotterdam.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek