Voor musical Petticoat met Chantal Janzen kaarten verkrijgbaar voor verschillende locaties.

Ticketmaster

Petticoat – Oorspronkelijke oer-Hollandse musical

Petticoat vertelt het humoristische en ontroerende verhaal van een meisje uit de provincie dat graag wegdroomt in haar (fantasie)toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Het laat zien hoe je met vallen en opstaan, kan leren de ‘tegenwind’ te trotseren en je dromen waar te maken. Een musical met humor en ontroering, de grote verschillen tussen provincie en de grote stad en het eeuwige dilemma van ouders om hun kinderen los te laten.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij See Tickets

De cast van deze musical van nu over het Nederland van toen bestaat naast Chantal Janzen onder anderen uit Freek Bartels, Hajo Bruins, Marjolijn Touw, Kees Boot, Mike Weerts en Roon Staal. Petticoat is de grootst reizende productie van dit seizoen en is te zien in 14 theaters in heel Nederland o.a.  in Den Bosch, Rotterdam, Enschede, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Groningen, Apeldoorn, Heerlen, Leeuwarden en Eindhoven.

Kijk hier voor meer informatie

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek