Premiere Sabrina Stark op 4 en 6 december 2010 in Theater de Veste, Delft

Ticketmaster

Succesvol singer-songwriter met unieke sound geeft première in Delft

De carrière van zangeres Sabrina Starke bevindt zich sinds het uitkomen van haar debuutalbum ‘Yellow Brick Road’ in een stroomversnelling. De cd werd uitgebracht door het befaamde Blue Note en bekroond met twee Edisons

In ‘From The Root To The Soul’ zet Starke haar publiek iets nieuws voor: een theatershow waarin ze verslag doet van haar reis van talentvol amateur naar succesvol zangeres. De voorstelling is luchtig, maar zwaardere onderwerpen worden niet geschuwd. Starke wordt begeleid door haar vaste band, speelt songs van haar beide albums, maar laat haar publiek ook kennismaken met haar persoonlijke favorieten en de muziek die ze van huis uit mee kreeg.

Wie? Sabrina Stark & Band
Wat? From the Root to the Soul
Wanneer? zaterdag 4 en maandag 6 december
Waar? Theater de Veste, Delft
Kaarten? Voorverkoop via Eventim

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek