Spinvis met “De Weerman” in Theater de Veste en de Regentes in Delft en Den Haag

Ticketmaster

Sinds zijn grote doorbraak in 2002 hebben we Spinvis leren kennen als iemand bij wie alles voortdurend in het teken van vernieuwing en experimenteren staat. Heeft hij net de gouden formule in handen, dan boort hij in zijn hoofd al weer een andere muzikale goudader aan. Een onvoorspelbaar talent. ‘De Weerman’ is dus een goede titel voor zijn nieuwe theaterconcert. Storm, regen, sneeuw, zonneschijn, hagel: we hebben er niets over te vertellen. We moeten maar afwachten. De weerman niet. De weerman weet. Dus luister naar de weerman. Spinvis brengt met drie muzikanten een hoosbui aan nieuwe liedjes. Tevens legt hij uit wat ons boven het hoofd hangt.

Wie? Spinvis
Wat? De Weerman

Wanneer/waar?

* 23 februari 2011 in Theater de Veste, Delft en
* 21 april 2011 in Theater de Regentes, Den Haag

Kaartjes? Voorverkoop via Eventim

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek