Arcato Lingua met een Hommage á Chopin op 19 november in de Paleiskerk, Den Haag

Ticketmaster

Arcato Lingua brengt een speciale hommage aan Frederic Chopin in dit jubileumjaar, met een programma waarin zang, poëzie en muziek samen komen. Deze voorstelling zal op 19 november plaatsvinden in de Paleiskerk, Den Haag.
Kaartverkoop is meteen begonnen via het officiële verkooppunt Eventim.

In het programma dat zij nu hebben samengesteld is er allereerst aandacht voor het levensverhaal van Frederic Chopin. Er wordt een zorgvuldig gekozen doorsnede van zijn muzikale oeuvre aan het publiek gepresenteerd, uitgevoerd door strijkduo, strijkkwartet, piano met strijkkwartet en zang. De tenor John Upperton zal de in Nederland minder bekende liederen van Chopin uitvoeren. Daarnaast werkt Arcato Lingua voor dit bijzondere programma samen met de acteur Dic van Duin. Gezamenlijk hebben zij een aantal gedichten uitgezocht die in combinatie met stukken van Chopin worden voorgedragen. Stem en muziek versterken elkaar en stuwen elkaar voort. Een bijzondere ervaring!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek