Q-dance presenteert Qountdown op 31 december in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Wat? Qountdown (georganiseerd door Q-dance)
Wanneer? Oud- en nieuw: 31 december
Waar? Heineken Music Hall (HMH), Amsterdam
Tickets / info? Q-dance
Voorverkoop begint a.s. zaterdag 23 oktober!

Nu de donkere maanden weer invallen en het binnenseizoen losgebarsten is, komt ook langzamerhand het einde van 2010 dichterbij. 2010, het jaar waarin Q-dance haar tienjarig bestaan vierde, een jaar wat bol stond van festiviteiten en het jaar waarin voor één keer de poorten van de Feestfabriek open gingen. Q-dance kijkt met veel plezier en voldoening terug op haar jubileum en grijpt daarom de laatste kans om dit jaar groots uit te pakken met beide handen aan.

Op vrijdag 31 december wordt het dubbel feest: Q-dance sluit tijdens Qountdown haar jubileum af en knalt met de harde kern hardstyle liefhebbers 2011 in. Traditiegetrouw gebeurt dit weer volledig in stijl en wordt er weer een dresscode voor Qountdown gehanteerd: black tie & cocktail dress. De dresscode is niet verplicht maar wel gewenst.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek