Take That op 18 juli 2011 met “Progress Live Tour” in de Amsterdam ArenA!

Ticketmaster

Zojuist heeft Take That tijdens een persconferentie in Londen hun stadiontour bekend gemaakt. Deze zomer tourt Take That voor het eerst in 16 jaar in de originele samenstelling. Als onderdeel van deze tour geeft Take That op maandag 18 juli een concert in de Amsterdam ArenA. De kaartverkoop voor dit concert begint vrijdag 5 november om 10.00 uur via LiveNation.

Vandaag heeft de meest spectaculaire reünie in de Britse popgeschiedenis plaatsgevonden. Tijdens een persconferentie in Londen hebben Gary, Howard, Jason, Mark en Robbie de data voor de nieuwe Take That tour ‘Progress Live 2011′ bekend gemaakt. Take That geeft aankomende zomer 14 concerten in de UK en 6 concerten in Europa. Progress Live 2011 is de grootste tour van de band ooit en het zal de eerste keer zijn dat ze met zijn vijven touren sinds 1995.

Progress Live 2011 belooft een waar feest voor de fans te worden en is een reis door de geschiedenis van 20 jaar Take That en Robbie Williams. Tijdens deze spectaculaire live shows komen de grootste hits van Take That uit de afgelopen twee decennia voorbij. Daarbij zal Robbie Williams ook nog hits uit zijn succesvolle solo carrière ten gehore brengen.
Take That en Robbie Williams samen hebben meer dan 80 miljoen albums verkocht en voor meer dan 14,5 miljoen concertbezoekers live gespeeld. Ze hebben 19 BRIT Awards gewonnen, 13 nummer 1 albums en 17 nummer 1 singles gescoord en daarnaast hebben ze nog 8 MTV Awards en 5 Ivor Novello Awards gewonnen.

De Progress Live 2011 tour gaat traditiegetrouw van start in de UK. Op 30 mei beginnen de heren hun tour in Sunderland’s Stadium of Light om vervolgens de UK tour voort te zetten in Manchester, Cardiff, Dublin, Glasgow, Birmingham en te eindigen met 4 concerten in het Wembley Stadion in Londen. Nadat de band in de UK heeft getourd volgt er nog een reeks van 6 concerten in Milaan, Kopenhagen, Amsterdam, Hamburg, Düsseldorf en München.

Op 19 november brengt Take That hun nieuwe album ‘Progress uit’. Voorafgaand aan de release van het album verschijnt 12 november de eerste single ‘The Flood’. Het nieuwe album komt exact 20 jaar nadat de band in 1990 voor het eerst live als groep zong in de TV show The Hitman & Her uit.
TAKE THAT – Progress Live 2011
Maandag 18 juli 2011
Amsterdam ArenA
Kaartjes: € 45 – 85 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20u00

Kaartverkoop start vrijdag 5 november om 10u00 via Livenation

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek