Parkzicht reünie op 20 november 2010 in het Maasgebouw, Rotterdam

Ticketmaster

Zaterdag 20 november vindt de enige officiële Parkzicht reünie weer plaats in het Rotterdamse Maasgebouw. Een keer per jaar kan iedere liefhebber de goede oude ‘Park’ tijd weer herbeleven en vrienden en bekenden van vroeger ontmoeten.

Traditioneel hebben Clarence van der Palm, de grondlegger van het legendarische Parkzicht, en organisator b2s de handen ineen geslagen voor dit evenement. Alle voorgaande edities gingen in de voorverkoop uitverkocht en dat bevestigt dat de Parkzicht gedachte na al die jaren nog steeds spring levend is! Het is een “must go” voor iedere oldschool fanaat!

Dit jaar is er gekozen voor een kleur thema. Aangezien Parkzicht altijd anders was (en is) dan de rest, is er niet gekozen voor White, maar voor Black! De echte Parkzichtgangers weten dat de organisatie achter Parkzicht niet van half werk houdt, dus het Maasgebouw zal deze nacht dan ook compleet Black zijn! Uiteraard geldt een strikte dresscode zoals destijds in Parkzicht dus leg je mooiste zwarte -outfit alvast maar klaar…

Net als tijdens voorgaande jaren zullen deze nacht – verspreid over drie zalen – alle residents die Parkzicht rijk was, de revue passeren. En uiteraard zijn dat niemand minder dan Stanton, Joshua, Pat C, Ludie, Ricky da Dragon, Rob en natuurlijk als host MC Joe. Daarnaast zijn artiesten geboekt die in Parkzicht graag geziene gastdj’s waren of op andere wijze een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de scène in die tijd. Denk hierbij aan de ‘Parkneger’ (oftewel The Darkraver), Waxweazle, Bald Terror, Lars, Panic en Miss Monica.

Kaarten kosten in de voorverkoop 28,50 euro (ex fee) en zijn te verkrijgen via http://tickets.b2s.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek