Vvk Alert! Taylor Swift (7 maart 2011, Ahoy, Rotterdam) kaartverkoop begint over een uur

Ticketmaster

Wie? Taylor Swift
Wanneer? maandag 7 maart 2011
Waar? Ahoy, Rotterdam
Tickets? Via het officiële verkooppunt
Eventim. Voorverkoop begint vandaag (donderdag 28 oktober) om 10u00.

Goed nieuws: Taylor Swift geeft op 7 maart 2011 een live concert in Ahoy Rotterdam! Een absolute primeur, want het is voor het eerst dat de Amerikaanse popdiva optreedt in Nederland.

Wereldwijd is Taylor één van de meest succesvolle artiesten van het moment. Op de Nederlandse radiozenders komt zij dagelijks meerdere malen voorbij met de single ‘Half of my Heart’, een duet met John Mayer.
In het Sportpaleis van Ahoy, dat na een verbouwing van 11 maanden medio januari totaal vernieuwd wordt opgeleverd, zal het optreden van Taylor Swift extra tot z’n recht komen.

Zo is de entourage in de zaal grondig aangepakt door middel van sfeerbelichting in plafonds, nieuwe vloeren en wandbekleding. Maar ook heeft het Sportpaleis nieuwe tribunes en is er een volledig nieuw en verhoogd dak. Hoewel Ahoy al bekend stond om haar perfecte akoestiek, is daar met de verbouwing nog eens extra technisch vernuft aan toegevoegd. Een betere garantie voor een uitstekende show van Taylor Swift kun je eigenlijk niet wensen.

Kaartverkoop via het officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek