Stars in the City met Tamer Hosny en Haifa Wehbe 29 januari in de HMH, Amsterdam

Ticketmaster

Stars in the City, first edition in de Heineken Music Hall!

De Arabische entertainment scene in Europa heeft er een speler bij die een nieuwe kijk heeft op Arabische evenementen.

IC Events presenteert een nieuwe evenementen reeks onder de naam ”Stars in the City”. Een geheel nieuw verfrissend Arabisch concept met als doel om de grootste Arabische artiesten in Europa te laten optreden. “Stars in the City” is een combinatie van Arabische en Westerse invloeden.

De artiesten Tamer Hosny en Haifa Wehbe!
Voor het eerst zijn ze live te bewonderen in Europa. Tamer Hosny is een gerenommeerde Egyptische zanger dat menig hart van fans doet kloppen en Haifa Wehbe staat bekend als de oogverblindende schoonheid uit Libanon. Samen vormen ze de ultieme bezoekers magneet voor het Arabische publiek in Europa.

IC Events wil de komende jaren bouwen aan een merknaam die in Europa bekend zal staan om hoogwaardige Arabische evenementen. Naast de wereldberoemde artiesten die te bewonderen zijn, wordt het publiek vermaakt met een zogeheten ”Starshow”.

De eerste editie van het evenement vindt plaats op 29 januari 2011 in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Voor meer informatie en kaartverkoop verwijzen wij naar www.icevents.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek