Classic Petra “Back to the rock” op 7 mei 2011 in Aalsmeerderbrug

Ticketmaster

Classic Petra is een legendarische christian rock-band die al sinds 1972 bestaat. Na het uiteengaan in 2005 begon het bij de meeste bandleden toch weer te kriebelen. Vanuit deze kriebel is een nieuwe plaat én een nieuwe tournee ontstaan.

Op 7 mei 2011 staan ze op het podium Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug. Kaartverkoop loopt via het officiële verkooppunt Eventim.

De band Petra wordt gezien als één van de pioniers van Christian Rock. Vanaf 1972 hebben zij gestaag gebouwd aan een oeuvre dat inmiddels klassiek is te noemen.

Qua sound laveert de band eerst tussen de Eagles en Lynyrd Skynyrd, maar al gauw weten ze hun eigen, unieke geluid te creeëren. In de jaren ’80 zijn er gelijkenissen met bands als Foreigner, Styx en Journey.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek