Concert Ozzy Osbourne op 13 juni 2011 in Konig-Pilsner-Arena, Oberhausen, Duitsland

Ticketmaster

Zijn eerdere optreden in Oberhausen werd afgelast, maar op 13 juni gaat het dan toch echt gebeuren! Ozzy Osbourne komt naar Oberhausen! Helaas is hij niet in Nederland te bewonderen. Voor de echte liefhebbers wellicht een ritje tot vlak over de grens bij Arnhem waard?

De Prince of Darkness draait al wat jaartjes mee. Eerst vergaarde hij wereldroem met Black Sabbath, daarna scheerde hij langs de afgrond om vervolgens keihard terug te slaan en opnieuw de hoogste toppen te beklimmen. Inmiddels is hij daar niet meer weg te denken, maar wat wil je ook met een vrachtlading aan klassiekers op je naam. Stuk voor stuk zijn War Pigs, Paranoid, Crazy  Train en No More Tears wereldwijde anthems die luidkeels meegezongen worden.

Wie? Ozzy Osbourne – the Prince of Darkness
Wanneer? 13 juni 2011
Waar? Konig-Pilsner-Arena, Oberhausen, Duitsland
Kaarten / tickets? Via het officiële verkooppunt Eventim. De voorverkoop is meteen gestart!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek