Sam Kramer met U2two op 13 maart 2011 in Sporthal ’t Kalverdijkje, Leeuwaren

Ticketmaster

Wie? U2two met oa Sam Kramer
Waar? Sporthal ’t Kalverdijkje, Leeuwarden
Wanneer? zondag 13 maart 2011
Kaarten / tickets? Het officiële verkooppunt is Eventim. Voorverkoop is meteen begonnen!

U2two is een relatief nieuwe band tussen de vele U2 tribute bands. Toch hebben zij een voorsprong op andere U2 coverbands: niet alleen hebben ze de exacte U2 sound, ook Sam – de U2two- lead singer – is bekend om zijn stem en uiterlijk, die heel dicht bij Bono in de buurt komen.

De band is begonnen met Sam Kramer, die in 2005 als Bono meedeed aan In De Huid Van… Dankzij de gelijkenis van zijn stem en vocale kwaliteiten met Bono, belandde hij in de finale en werd hij tweede.

Naast de acts “Bono Look-alike” en “U2 Unplugged”, startte Sam de band U2two samen met andere muzikanten. Alle U2two bandleden hebben dezelfde spirituele reis gemaakt als die van U2. Ze houden ook de U2 filosofie in stand door samen te werken met verschillende erkende non –profit organisaties om derde wereld landen te kunnen voorzien van voedsel en onderwijs.

Kaartjes via het officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek