Sinterklaas-korting voor Queen – We Will Rock You musical in Beatrix Theater, Utrecht

Ticketmaster

Nu in de voorverkoop: We Will Rock You, het rock-spektakel met de 25 grootste QUEEN hits
Waar? Beatrix Theater, Utrecht
Wanneer? Meerdere data, vanaf 21 augustus tot 31 oktober

Kaarten? Vanaf Eur25,- via het enige officiële verkooppunt SeeTickets
Boek nu tickets voor de hitmusical WE WILL ROCK YOU en ontvang 50% sinterklaas korting op elk tweede kaartje! Selecteer de optie “See Special” Let op: deze actie geldt alleen voor voorstellingen t/m 30 november!!!

 

Een fantastisch verhaal, even aangrijpend als humoristisch. Grandioze decors, stemkrachtige acteurs en de wereldwijd gevierde nummers van Queen openen een volledig nieuwe Musical dimensie. WE WILL ROCK YOU is een show met 25 van de grootste hits van Queen, waaronder de wereldhits ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Are The Champions’, ‘A Kind Of Magic’ en ‘Another One Bites The Dust’. Het is een verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek.

WE WILL ROCK YOU is acht jaar geleden in première gegaan op West End in Londen en is inmiddels wereldwijd door meer dan 10 miljoen mensen gezien in meer dan 15 verschillende landen waaronder Engeland, Duitsland, Rusland, Japan, Zuid-Afrika en Australië. De tekst en regie van We Will Rock You zijn van de hand van Ben Elton en de muziek- en liedteksten zijn uiteraard van QUEEN zelf. Ook de muzikale supervisie ligt in de handen van de QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor.

De musical is een co-productie in samenwerking met QUEEN Theatrical Productions en Michael Brenner en is de originele musical van QUEEN en Ben Elton. De wereldwijde hit is vanaf 21 augustus te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en beleeft op vrijdag 3 september 2010 haar première.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek