Kane (singles only) op 23 april 2011 in Ahoy, Rotterdam – kaartverkoop vanaf 20 november

Ticketmaster

Wie? Kane
Wat? Singles only concert
Waar? Ahoy, Rotterdam
Wanneer? 23 april 2011
Kaarten? Via
TicketMaster. Verkoop begint 20 november om 10u00

Op zaterdag 23 april 2011 geeft Kane een groot “Singles Only” concert in Ahoy Rotterdam. Het wordt een geweldige avond om naar uit te kijken met alle 24 singles die de band ooit uitbracht van de allereerste hit “Where do I go now” uit 1999 tot “High Places” in 2010.

De aanleiding van dit concert is het in het voorjaar te verschijnen verzamelalbum “Singles Only” met alle 24 uitgebrachte singles van de band. In navolging van het succesvolle concert op het Java-eiland afgelopen juni zal er weer een afterparty zijn met DJ Ronald Molendijk.

“Dat we mazzelaars zijn weten we, maar dat we nu weer een vervolg kunnen geven aan die geweldige SINGLES ONLY-gigs, deze keer in Ahoy Rotterdam is fantastisch!!! 2,5 uur zullen we al onze singles in volgorde van release spelen. Geloof me, die glimlach begint bij ‘Where do I go now?’ en eindigt ver voorbij ‘High Places!’, aldus Dinand Woesthoff.

In 2009 hield de band al eerder een drietal “Singles Only” concerten in een stijf uitverkocht Paradiso. Toen ter gelegenheid van haar tienjarig bestaan. Met lovende kritieken, uitzinnig publiek en mooie herinneringen neemt Kane “Singles Only” nu mee naar een gloednieuw Ahoy Rotterdam.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek