Voorstelling “Alibi” 13 t/m 16 januari 2011 in theater de Engelenbak, Amsterdam

Ticketmaster

Kaarten via het officiële verkooppunt Eventim.

Alibi is gebaseerd op een krantenartikel over reisbureau Perseus in Moskou. Net als Perseus verkoopt bureau Alibi virtuele reizen. De huidige samenleving stelt nu eenmaal hoge eisen aan de moderne mens: altijd bereikbaar, beschikbaar en inzetbaar zijn. Je altijd maar van je beste kant laten zien. Logisch dat bureau Alibi voorziet in een behoefte. Een gat in de markt!Het reisbureau regelt tickets, hotelrekeningen en gemanipuleerde vakantiekiekjes van de cliënt te midden van exotische locaties. De … meer lezenklant koopt zo een droom waarmee hij zijn sociale status vergroot of hij koopt een nepreis simpelweg om zijn partner te bedonderen.

Het drama wordt in gang gezet als een klant, de rijke bankier Koenraad van Weezel, verhaal komt halen over een uit de hand gelopen alibi. Van Weezels reputatie staat op het spel als zijn levenswandel aan het licht zou komen. Wanneer Van Weezel vervolgens met zijn rug tegen de muur komt te staan, blijkt de verdichting van leugen en waarheid een explosieve cocktail.Alibi, geschreven en geregisseerd door Frank Roumen, is een perverse komedie over bedrog, hoogmoed, maakbaarheid, grenzenloosheid en misschien nog een schijntje integriteit…. De ‘moderne mens’ ten voeten uit?

Kaarten via het officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek