Marco Borsato concerten (3Dimensies) op 10 & 11 mei 2011 in Gelredome, Arnhem – vvk vanaf zaterdag

Ticketmaster

Aanstaande zaterdag om 10u00 begint de langverwachte kaartverkoop voor de concerten van Marco Borsato in het GelreDome. Op dinsdag 10 mei en woensdag 11 mei a.s. laat Marco Borsato nummers van zijn gloednieuwe album Dromen Durven Delen horen. De eerste single Waterkant kwam onlangs meteen op nummer 1 binnen en was daarmee zijn zestiende nummer 1 single.

Update: een derde concert is toegevoegd op 13 mei!

Aanstaande zaterdag begint de langverwachte kaartverkoop voor de concerten van Marco Borsato in het GelreDome. Op dinsdag 10 mei en woensdag 11 mei a.s. laat Marco Borsato nummers van zijn gloednieuwe album Dromen Durven Delen horen. De eerste single Waterkant kwam onlangs meteen op nummer 1 binnen en was daarmee zijn zestiende nummer 1 single.
Dromen Durven Delen, 3 Dimensies. Muziek maken en delen. Verhalen delen. Daar ligt de kracht en passie van Marco Borsato. Niet alleen op plaat maar ook live. “Als ik terug denk aan de mooiste en gelukkigste momenten uit mijn muzikale carrière, kom ik altijd weer uit bij de bühne van het GelreDome. Ik ben ongelofelijk blij om 10 en 11 mei  ‘Dromen Durven Delen’ waar te kunnen maken met de concertreeks 3Dimensies op het mooiste podium van Nederland!” Op de setlist staan uiteraard heel wat nummers die afkomstig zijn van de nieuwe cd, aangevuld met bekende grote Borsatohits. Ook komen er verassende gastartiesten langs die we later bekend zullen maken.
Op het album dat afgelopen vrijdag is uitgebracht staan schitterende nummers van John Ewbank die zijn samengesteld in nauwe samenspraak met Marco. Ieder nummer staat voor een verhaal met veel gevoel en emotie.

A.s. zaterdag om 10u00 begint de verkoop via LiveNation en TicketService. Let op: iedereen die nu al een kaart op internet heeft gekocht, heeft dit bij een onofficieel voorverkoopadres gedaan. Meer informatie over secundary ticketing is te vinden op http://www.weetwaarjekoopt.nl/.

Marco Borsato
3Dimensies
dinsdag 10 mei en woensdag 11 mei 2011
GelreDome – Arnhem
Aanvang: 20u00

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10u00 via LiveNation en TicketService.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek