Open bak in theater de Engelenbak, Amsterdam

Ticketmaster

Kaarten koop je via het officiële verkooppunt Eventim.

– Programma-onderdelen Open Bak

Een drietal programmaonderdelen keert wekelijks terug in de Open Bak. Allereerst maakt de presentator u elke week deelgenoot van zijn favoriete Nederlandse lied in de Kleinkunstclassic van de week. Verder krijgt het publiek de kans om zijn dichttalenten te tonen in het onderdeel Nesgedicht. En elke Open Bak wordt afgesloten met een actueel lied dat ingaat op het nieuws van de afgelopen week: De Vulkaan.

– Open Combo

Daarnaast speelt iedere dinsdag de eigen band van … meer lezende Engelenbak, ofwel het Open Combo. Deze band begeleidt de artiesten en voorziet de avond van een kop en een staart. Het Open Combo is de muzikale omlijsting van de Open Bak en een zeer belangrijk en gewaardeerd vast onderdeel van de Open Bak.

– FILM
In de Open Bak is er de mogelijkheid om ook je zelfgemaakte filmpjes te presenteren. Dat kunnen korte speelfilms zijn, maar ook tekenfilms, multimedia-presentaties, documentaires of bijzondere vakantiefilms. En natuurlijk krijg je desgewenst de gelegenheid om je film ook ‘live’ voor publiek toe te lichten.

De Open Bak wordt o.a. gepresenteerd door:
– 14 december > Frans Weisz
– 11 januari > Anne van Rijn

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek