Jamiroquai concert op 13 april 2011 in Ahoy, Rotterdam. Vvk vanaf zaterdag

Ticketmaster

Op woensdag 13 april 2011 geeft Jamiroquai een concert in Ahoy Rotterdam. De Britse zanger heeft een tour gepland in Europa in verband met de release van zijn nieuwe album Rock Dust Light Star. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande zaterdag 4 december om 10u00 via LiveNation.

Vind hier kaarten voor de show op 6 en 12 april in Duitsland

Jamiroquai af onlangs een concert in een compleet uitverkocht Paradiso in Amsterdam ter ere van zijn nieuwe album. Dit al weer zevende studioalbum van de Britse funk /acid jazz band verscheen na vijf jaar van stilte. De eerste single van het album is White Knuckle Ride.
Jay Kay verkocht wereldwijd meer dan 25 miljoen albums en scoorde hoog met hits als Cosmic Girl, Virtual Insanity, Deeper Underground en Seven Days in Sunny June. Ook met het nieuwe album weet de duizendpoot – na een carrière van nu al 18 jaar – weer hoge ogen te gooien. De live concerten van Jay Kay en zijn band lijken de albums nog te overtreffen. Jamiroquai trad in 2005 ook op in Ahoy Rotterdam en in 2006 gaf hij met zijn band een optreden tijdens North Sea Jazz.
 
 
3FM presents
JAMIROQUAI – ROCK DUST LIGHT STAR
Woensdag 13 april 2011
Ahoy – Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10u00 via LiveNation.

Vind hier kaarten voor de show op 6 en 12 april in Duitsland

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek