Justin Bieber “My World Tour” concert op 27 maart 2011 in Ahoy, Rotterdam. Kaartverkoop start zaterdag

Ticketmaster

Wie? Justin Bieber
Wat? Concert “My World Tour”
Wanneer? 27 maart 2011
Waar? Ahoy, Rotterdam
Voorverkoop? Start a.s. zaterdag 4 december 2010 om 9u00 via Eventim 

Als lid van de fanclub kan je nu per direct al kaarten kopen voor het concert! Wordt nu lid van zijn fanclub en wacht niet tot 4 december!

Met maar liefst 4 Awards werd hij vorige week onderscheiden tijdens de American Music Awards: favoriete artiest, favoriete pop/rock Album, favoriete pop/rock zanger en beste nieuwkomer. Begin november viel hem tijdens de MTV European Music Awards al de eer te beurt om uitgeroepen te worden tot de beste Mannelijke Artiest en beste Push Act. Wie? Justin Bieber! Misschien wel dé tienersensatie van de eeuw, want zijn populariteit lijkt geen grenzen te kennen. Op zondag 27 maart kan in ieder geval heel Nederland meegenieten van zijn live optreden in Ahoy Rotterdam, althans, degenen die er snel bij zijn om kaarten te bestellen. De voorverkoop start op zaterdag 4 december om 09.00 uur.

Nieuw  album

Wereldwijd verscheen onlangs het album My Worlds – The Collection, een dubbel CD met daarop het volledige album ‘My Worlds’ en een extra CD met 13 tracks. De extra CD behelst een collectie met akoestische versies van zijn grote hits zoals ‘Baby’ en ‘One Time’ en enkele niet eerder uitgebrachte nummers.

Meer dan 1 biljoen keer bekeken

Als twaalfjarige Canadees nam Bieber deel aan een plaatselijke talentenjacht genaamd Stratford Idol. Hij werd tweede en zette kort nadien een aantal filmpjes van de wedstrijd online. Die YouTube filmpjes waren voor zijn vrienden en familieleden bestemd maar het werd al snel duidelijk dat een veel breder publiek viel voor de bevlogen covers van Usher, Ne-Yo en Stevie Wonder. Zonder enige promotiemachine achter hem werd hij online meer dan 10 miljoen keer bekeken. Ondertussen draait de Justin Bieber YouTube-teller op volle toeren en staat hij nu op meer dan 1 miljard bekeken filmpjes. Begin volgend jaar zal hij van “My World Tour” letterlijk een “wereldtournee” maken. Op 27 maart staat Justin Bieber op het podium in het nieuwe Sportpaleis van Ahoy, Rotterdam.

Kaartverkoop 

De voorverkoop voor het concert in Ahoy Rotterdam start op zaterdag 4 december om 09u00 via Eventim

Tickets :
Golden Circle: €55,00
€49,5, €44, €38,5, €33

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek