De zee van binnen (Mar Adentro) 10 t/m 13 februari 2011 in theater de Engelenbak, Amsterdam

Ticketmaster

Kaarten koop je via het officiële verkooppunt Eventim.

De zee van binnen
“Ik heb maar één dapper iemand nodig, iemand als jij.”

Na een duik in zee is Ramon verlamd geraakt. Al 26 jaar verzorgt het gezin van zijn broer hem liefdevol in hun piepkleine appartement in Amsterdam. Toch heeft Ramon genoeg van het leven. Hij wil euthanasie plegen, maar komt daar volgens de regels niet voor in aanmerking. Iedereen probeert de moed er in te houden. Drie vrouwen brengen muziek, liefde en nieuw leven in de familie.

‘De zee van binnen’ is de theaterbewerking van de Oscarwinnende film Mar Adentro uit 2004 van Alejandro Amenábar. In de regie van Kiki Jaski toont Troost met humor, hartstocht en levenslust de strijd om waardig te leven en te sterven.

De jonge regisseuse Kiki Jaski maakt er voor Troost een gevoelige en bijzondere bewerking van.

regie Kiki Jaski bewerking Bram Gerrits dramaturgie Ludo Costongs spel Marieke ter Balkt, Anna Brands, Isabelle Bolluyt, Erika Halink Schöler, Martijn Kemna, Thijs Sanderink, Netty van Straaten, Wouter de Graaf fotografie Harold Hulskers productie Gerco Stoffelsen, Ida Klein

Vanaf do 10 februari 2011 twee weken in de Engelenbak in Amsterdam en daarna in theaters in het land !

Kaarten koop je via het officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek