Faithless op 25 maart 2011 in het Klokgebouw, Eindhoven – vvk zaterdag

Ticketmaster

Wie? Faithless
Waar? Klokgebouw, Eindhoven
Wanneer? 25 maart 2011
Kaarten / tickets? Voorverkoop begint a.s. zaterdag 4 december 2010 om 10u00 via LiveNation

Midden jaren negentig was Faithless een van de eerste dance-acts die ook op popfestivals wist te scoren. Met ijzersterke danceklassiekers als God is a DJ, Insomnia, I Want More en We Come One staat Faithless immer garant voor een energieke live show.

Faithless bewees in november in een uitverkocht Ahoy nog altijd spectaculaire, hypnotiserende optredens weg te geven. Terwijl de meeste bands er moeite mee hebben om hun optreden naar één hoogtepunt te tillen, slaagt Faithless er in dit in blokjes van een kwartier te doen. De band heeft aangekondigd dat deze show voorlopig hun laatste concert in Nederland zal zijn. Faithless zal er daarom alles aan doen om het Klokgebouw in extase achter te laten.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek