Hed Kandi 19 maart 2011 in de Heineken Music Hall, Amsterdam – Early bird actie gestart

Ticketmaster

Op 19 maart 2011 is er weer een editie van Hed Kandi in de HMH, Amsterdam. Acces the glamorous en koop nu je tickets in de earlybird tegen het lage BTW tarief. Kaarten koop je hier.

Nadat Hed Kandi haar wereldwijde 10 jarig bestaan al in Amsterdam vierde, komt ‘the worlds most glamorous music and lifestyle brand’ op 19 maart 2011 opnieuw naar Nederland voor een internationaal spektakel van ongekende omvang. Hed Kandi welcomes you to her most glamorous party ever: Hed Kandi The Show! Acces the glamurous: de earlybird actie is van start gegaan en loopt tot 31 december! Koop je tickets hier nog voor het lage BTW tarief !

De legendarische Heineken Music Hall, waar menig wereldster al op de bühne stond, wordt ditmaal omgetoverd tot een bizarre nachtclub. Hed Kandi The Show rolt zijn met diamanten ingelegde rode loper uit voor de een karavaan aan artiesten. Hed Kandi showgirls, Ibiza style steltenlopers, explosieve confetti kanonnen en Circus performers. Een glamourland met de decadentie van de Baoli in Cannes, de mystiek van de Panorama bar in Berlijn en de uitbundigheid van de Pacha op Ibiza. Verwacht een hoogtepunt in de rijke Hed Kandi historie in ’s werelds grootste show van glitter en glamour, ooit door het merk neergezet.
Tickets hier.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek