Graafschap, Hertogdom en Koninkrijk 3-12 maart 2011 in theater de Engelenbak, Amsterdam

Ticketmaster

Wat? Voorstelling “Graafschap, Hertogdom en Koninkrijk”
Waar? Theater de Engelenbak, Amsterdam
Wanneer? 3 t/m 12 maart 2011
Kaarten/ tickets? Via het officiële verkooppunt Eventim.

De plot en de personages van drie stukken van William Shakespeare (Driekoningenavond, Kimbelijn en Eind goed,al goed) lopen in deze komedie door elkaar heen. Dat levert een geheel nieuw stuk op, waar nog slechts een paar woordjes Shakespeare in te herkennen zullen zijn. De nieuwe, op het heden afgestemde tekst is van Helmert Woudenberg. Het gaat over liefde, hilarische misverstanden en kwalijk bedrog. Er zijn 19 personages: 5 liefdesparen, 5 kamermeisjes, een graaf en een gravin, een gifmengster en een bedrieger. En er is een koor dat liefdesliederen zingt. Er wordt twee weken gespeeld. In de tweede week speelt ieder van de cast een andere rol. Dat betekent dus tweemaal komen kijken.

tekst en regie Helmert Woudenberg
regie-assistentie
Vera Boots
techniek
Tam Henderson
kleding Jantine Kraayeveld en Shiri Esh-Har
koorleiding
Joost Schouten
spel Esther Baalman, Valentijn Benard, Danni Bellus, Fanny Bellus, Chris Boots, Vera Boots, Anne Chlosta, Pierre Cortenraad, Fransie Groenendijk, Sanne Olijerhoek, Doreen Oolbekkink, Alphons Rommelse, Daniëlle Schel, Lisa Anne Stuyfzand, Tobias Verhagen,
Esther Vriesendorp, Marijke de Wit, Khouloud Zaher, Danny van Zuijlen.

Kaarten/ tickets? Via het officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek