Indian Summer Festival op 18 juni 2011 – Kaartverkoop begint morgen 4 december

Ticketmaster

Na een uiterst succesvol 10 jarig jubileum van Indian Summer Festival in 2010 met een record aantal  van 30.000 bezoekers, vindt op 18 juni a.s. het Indian Summer Festival 2011 plaats. Aangezien kabinet Rutte definitief besloten heeft de BTW op cultuurkaarten te verhogen van 6% naar 19%, zal Indian Summer Festival nog dit jaar starten met de kaartverkoop. Zo biedt Marco Kuiper, directeur Indian Summer Festival, de trouwe en nieuwe bezoekers van Indian Summer de gelegenheid om nog voor 1 januari 2011 kaarten te kopen tegen het lage BTW tarief. Kaarten voor Indian Summer Festival 2011 kosten tot en met 31 december a.s. EUR 50 (ex fee). Vanaf 1 januari 2011 zal de entreeprijs EUR 56,50 (ex fee) bedragen.
Kaarten / Tickets te koop via het officiële verkooppunt Ticketpoint

 
De line up van Indian Summer 2011 zal eind januari bekend gemaakt worden. Net als voorgaande jaren mogen bezoekers rekenen op ware topacts, waarbij de dance area een internationaal tintje krijgt.
 
Wat in 2001 begon als een klein evenement in een feesttent voor slechts 750 bezoekers, groeide in een aantal jaar uit tot een landelijk festival op het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk met jaarlijks tienduizenden bezoekers. Diverse topartiesten betraden de afgelopen jaren één, of meerdere, van de maar liefst 6 podia die het festival rijk is. Ze bouwden de afgelopen jaren mee aan het positieve en ontspannen imago waar het festival om bekend staat.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek