Zing nog eens Louisette 15 t/m 19 december 2010 in theater de Engelenbak, Amsterdam

Ticketmaster

Kaarten voor deze theater-voorstelling bestel je bij het officiële verkooppunt Eventim.

Louisette. Eén van de grootste revuesterren die Nederland gekend heeft, beroemdover de hele wereld, maar aan het einde van haar leven door iedereen vergeten en verlaten.
Nog een keer vertelt een oude Louisette haar verhaal tegen eenjournaliste. De glitter en glamour van het theaterleven van voor de oorlog.Revue. Variété. De liedjes. De kostuums. De decors. De triomfen.Maar dan sijpelt langzaam maar zeker de werkelijkheid erdoorheen en blijkt haar verhaal een verschrikkelijk sprookje.Achtervolgd … meer lezendoor spoken uit het verleden, probeert de ze wanhopigin het reine te komen met zichzelf. Al beseft ze dat ze voor eenonmogelijke opgave staat.
‘Zing nog eens, Louisette!’ is een muzikale voorstelling over het leven vanLouise van Geijtenbeek (1882 – 1965), waarbij het publiek wordt meegenomen naarhet begin van de vorige eeuw. De tijd van het tingel-tangel variété en de grote revues. Een tijd die in de voorstelling opnieuw zal herleven.

tekst Kevin Jolly & Lisanne van Gemeren
regie Pepijn Cladder
spel Sylvia Alberts, Lizette Hart, Laura Branderhorst, Marloes Geers, Tessa Stephenson e.a.
productie Danny van Zuijlen, Riny Scholten

Kaarten voor deze theater-voorstelling bestel je bij het officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek