Jeff Dunham op 6 april 2011 in Ahoy, Rotterdam – kaarten vanaf zaterdag

Ticketmaster

JEFF DUNHAM MET NIEUWE SHOW IN AHOY
Na het overweldigende succes in de Heineken Music Hall begin dit jaar komt de razend populaire stand-up comedian Jeff Dunham op 6 april 2011 opnieuw naar Nederland voor een show in Ahoy in Rotterdam. De voorverkoop voor deze nieuwe show uit de ‘Identity Crisis Tour 2011’ begint aanstaande zaterdag 11 december om 10.00 uur via www.livenation.nl.
Begin dit jaar gaf Jeff Dunham maar liefst drie direct uitverkochte shows in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Een unieke gebeurtenis: Een buitenlandse comedian verkocht nog nooit zoveel kaarten in zo’n korte tijd in Nederland.
In Nederland kennen we Jeff Dunham als de man achter de buikspreekpop ‘Achmed, the Dead Terrorist’. Met ‘Silence! I Kill You’ heeft Jeff Dunham in 2009 definitief zijn naam gevestigd in Nederland. Er zijn meer dan 50.000 Jeff Dunham dvd’s verkocht, zijn shows op Comedy Central hebben alle kijkcijfer-records gebroken en van de alom bekende ringtone ‘Silence! I Kill You’ zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
Maar als stand-up comedian en buikspreker kan Jeff Dunham meer: Zijn andere characters, o.a. Walter (verbitterde oude man), Peanut (een woozle: fictief wezen met paarse vacht), José Jalapeño (stereotype Latino) en Bubba J. (stereotype redneck met voorliefde voor bier en NASCAR) zijn allen het bewijs dat Jeff Dunham niet alleen een multitalent is, maar ook een echte ras-entertainer. Zijn karakters zijn zó geloofwaardig en geliefd dat het publiek soms vergeet dat er slechts door één persoon een dialoog gevoerd wordt. In deze nieuwe show zal Jeff bovendien een aantal nieuwe characters presenteren, waaronder Diane, een ‘over the top’ American lady.
Jeff heeft in talloze televisieprogramma’s opgetreden en is na Jerry Seinfeld en Chris Rock de meest verdienende stand-up comedian in USA. Hij heeft meer dan 5 miljoen vrienden op Facebook en zijn pagina is een van de meest populaire pagina’s onder beroemdheden. Op Youtube zijn zijn filmpjes meer dan honderden miljoenen keren bekeken, ook is hij de meest populaire stand-up comedian op Myspace.
Time Magazine heeft Jeff Dunham eerder uitgeroepen tot de meest populaire stand-up comedian in de USA.
JEFF DUNHAM
‘Identity Crisis Tour 2011’
+ support act Brian Haner
Woensdag 6 april 2010
Ahoy – Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur

Voor deze show zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.
De kaartverkoop start zaterdag 11 december om 10.00 uur via www.livenation.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek