Symphonica in Rosso reeks met Nick & Simon op 14, 15 en 16 oktober 2011 in Gelredome, Arnhem

Ticketmaster

Er wordt nog een concert aan de Symphonica in Rosso reeks met Nick & Simon  toegevoegd. Dit keer een middagoptreden aangezien er veel verzoeken van bezoekers zijn binnengekomen die graag met hun hele gezin naar Nick & Simon willen gaan. Op zondagmiddag 16 oktober 2011 geven Nick & Simon hun derde Symphonica in Rosso optreden.

“Onze Symphonica in Rosso droom wordt mooier en mooier. Het is fantastisch dat we binnen drie dagen na de start van de officiële kaartverkoop al kunnen melden dat we drie stadionconcerten gaan doen. We denken steeds van: Wanneer worden we wakker?”, aldus Nick & Simon.

Nick & Simon gaan samen met het 40 koppige Guido’s Orchestra hun hits op een geheel andere wijze brengen. Er worden nieuwe arrangementen geschreven zodat liedjes als Vlinders, Pak maar Mijn hand, Rosanna en Vallende Sterren met het symfonische orkest worden herontdekt. Ook komen er gastoptredens maar welke artiesten Nick & Simon naar het GelreDome meenemen is nog niet bekend.

Symphonica in Rosso staat bekend als het meest prestigieuze en kwalitatieve muziekspektakel van Nederland. De eerste vijf edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal ruim 700.000 bezoekers verdeeld over 23 uitverkochte Gelredome concerten. De combinatie van spetterende optredens van de grootste artiesten, een gigantisch podium, de speciale licht- en geluidstechnieken, indrukwekkende visuals en het in het rood geklede publiek zorgen er ieder jaar voor dat Symphonica in Rosso een overweldigend spektakel is. Symphonica in Rosso is een naar wereldwijde maatstaven gigantische productie. Zo werken meer dan 600 mensen mee aan de spectaculaire show.

Nick en Simon zijn momenteel dominant aanwezig in de single en album hitlijsten met “Vlinders” en de CD “Fier”.

Samsung Mobile is hoofdsponsor van Symphonica in Rosso 2011.

Symphonica in Rosso
met Nick & Simon

Vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2011
extra concert op zondag 16 oktober 2011
GelreDome – Arnhem
Entree: € 39, € 49 en € 59 prijs (excl. servicekosten)
vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober aanvang: 20.00 uur,
zondag 16 oktober aanvang: 15.30 uur

Kaartverkoop start nu via: Live Nation

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek