North Sea Jazz 8+9+10 juli 2011 in Rotterdam: Early bird tickets vanaf vandaag 10u00!

Ticketmaster

Om de vaste bezoekers de mogelijkheid te bieden een Early Bird driedagenkaart te kopen met het huidige btw tarief, start de organisatie van NSJ, Rotterdam op donderdag 9 december 2010 om 10 uur de Early Bird actie voor het North Sea Jazz festival 2011.

Ook dit jaar biedt North Sea Jazz, Rotterdam de mogelijkheid om een driedagenkaart te kopen met korting. En als u dit voor 1 januari doet is dat nog tegen het huidige lage btw tarief. Koopt u voor 1 januari dan ontvangt u niet alleen 10 euro korting op de reguliere prijs van de driedagenkaart, u betaalt ook 20 euro minder aan belasting.

De Early Bird actie start donderdag 9 december 2010 om 10.00.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek