Rihanna met “The Loud Tour” in Gelredome, Arnhem. Live in concert op 9 november 2011 !

Ticketmaster

Eerder dit jaar deed de 22-jarige superster Nederland al aan met haar ‘Rated R’ tour. Deze week maakte Rihanna bekend volgend jaar opnieuw terug te komen naar Europa met een nieuwe tournee ‘The Loud Tour 2011’. Op woensdag 9 november geeft Rihanna een concert in GelreDome in Arnhem. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 17 december om 10u00 via LiveNation.

R&B zangeres Rihanna heeft een Europese tournee gepland naar aanleiding van haar onlangs uitgebrachte album ‘Loud’. Dit vijfde album van Rihanna leverde opnieuw grote hits op zoals ‘Only Girl (in the world)’ en ‘Hate That I Love You So’ (met  Drake).

Rihanna is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest talentvolle zangeressen van de wereld. Ze heeft al drie Grammy’s op haar naam staan en is voor de Grammy Awards 2011 vier keer genomineerd. Haar laatste tour ‘Rated R’ trok overvolle zalen en was een waar spektakel met een ongeëvenaarde productie. Met een scala aan grote hits zoals ‘Only Girl (in the world)’, ‘Umbrella’, ‘Disturbia’ en ‘Shut Up And Drive’ zal Rihanna’s ‘The Loud Tour 2011’ naar eigen zeggen al haar vorige concerten overtreffen en haar grootste show ooit worden.

Radio 538 presenteert
RIHANNA
Woensdag 9 november 2011
GelreDome – Arnhem
Aanvang: 20u00
Kaartverkoop start vrijdag 17 december om 10u00 via LiveNation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek