2e en 3e extra concerten de Toppers op 27 en 29 mei 2011 in de Amsterdam ArenA

Ticketmaster
Wie? de Toppers in concert 2011
Waar? Amsterdam ArenA
Wanneer 27, 28 en 29 mei 2011
Tickets? Kaarten zijn meteen verkrijgbaar. Voorverkoop via het officiële verkooppunt
www.ticketpoint.nl.

Vandaag is de officiële verkoop begonnen voor ‘Toppers in Concert 2011’. Afgelopen weekend werd er tijdens de speciale Toppers-fans presale voor het concert van zaterdag 28 mei al een extra tweede concert toegevoegd op vrijdag 27 mei en nu kunnen we mededelen dat de Toppers ook op zondag 29 mei een concert zullen geven. Met de aankondiging van het derde concert voor de editie 2011 verbreken de Toppers weer records. Nooit werd een derde concert van de succesformatie zo snel na de start van de officiële verkoop aangekondigd.
Ook het aantal van 22 (!) concerten in 7 opeenvolgende jaren in hetzelfde stadion, met een bezoekersaantal van ruim 1.300.000, is zowel nationaal als internationaal een absoluut record. Dat dit ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ al zes jaar lang het meest succesvolle muziekconcept van ons land is, blijkt ook dit jaar weer uit de extreme belangstelling!
Naast zaterdag 28 mei staan de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Gordon en Réne Froger nu dus ook vrijdag 27 mei en zondag 29 mei van het komend jaar in de Amsterdam ArenA.
‘Het blijft voor ons en ook voor het publiek een soort van ‘verslaving’. Ben je eenmaal geweest dan ben je schijnbaar ‘verslaafd’ en dan kom je er maar moeilijk vanaf -) Het wordt een soort ‘must’ om eens per jaar met familie, vrienden of collega’s toe te leven naar Toppers in Concert. De voorpret, de totale beleving en de grootse productieshow blijkt toch echt de perfecte unieke avond feest voor jong en oud. Iedereen heeft tegenwoordig zoveel aan zijn kop en te regelen. Het is dan heerlijk om een avond nergens aan te hoeven denken en ongedwongen uit je dak te gaan. Nederland heeft behoefte aan één echt feest, één avond waar iedereen gelijk is. Die saamhorigheid voel je echt. Niet voor niets noemen wij het al jaren ‘Het feest van verbroedering’, aldus de Toppers. 
Op 27, 28 en 29 mei wordt het dus weer drie avonden meezingen en swingen met de allergrootste nationale en internationale meezingers en genieten van de verrassende gastoptredens uit heden en verleden. Het thema voor 2011 is ‘The Royal Party’ for Kings and Queens en de Toppers vragen iedereen gekleed te komen in  Koninklijk Goud & Wit.  Toppers in Concert beloofd dus weer een absoluut ‘over de top’ spektakelstuk te worden.
Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl. Koop uw tickets deze maand en profiteer nog van het lage B.T.W. tarief. Reserveer dus snel !!!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek