Een Zwarte Pool 12 t/m 14 mei 2011 in theater de Engelenbak, Amsterdam

Ticketmaster

Kaarten koop je via het officiële verkooppunt Eventim.

TrojkaToneel speelt Een Zwarte Pool

Een zwarte Pool is een eigentijds toneelspel met vele facetten.
Het geeft soms een schrijnend inzicht in onze materialistische maatschappij, waar nog nauwelijks plaats is voor oprechte vriendschap en genegenheid. De onderlinge spanning tussen twee echtparen werkt Woudstra met allure uit.

Zygmynt , een jonge zwart werkende Pool, woont in bij Lily en Seiffert. Als tegenprestatie verricht hij karweitjes. Zygmynt beziet hun leefsituatie met een verbaasde glimlach. Hij is onder de indruk van hun welvaart. Maar als Daan en Marguerite, vrienden van Lily en Seiffert komen eten, wordt de rekening voor hun lege en materialistische bestaan gepresenteerd.
En wie gaat die betalen ? Een ding is zeker Een Zwarte Pool kijkt toe……

tekst Karst Woudstra regie Wim Wiertz spel Linda Andriesse, Frank Schaap, Sandra Krens, Roy Drommel, Patrick Sins productie Dick Nijman kleding Daisy Katiel fotografie Roy Drommel meubilair 21 Design Badhoevedorp

Kaarten koop je via het officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek