Tarkan Live in Concert op 23 april 2011 in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Sahmeran Entertainment heeft weer de eer om megastar Tarkan op 23 april naar Nederland te halen voor een exclusief concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Kaarten voor dit optreden koop je via het officiële verkooppunt TicketMaster. Voorverkoop begint dinsdag 14 december om 10u00. Meer info via Sahmeran.

Tarkan staat al jaren bekend als trendsetter voor de Turkse entertainment wereld. Na een cd-stilte van twee jaar kwam Tarkan in de zomer van 2010 eerst met de release van zijn single ‘Sevdanin Son Vurusu’ en vervolgens met het album ‘Adini Kalbime Yaz’. Hiermee is hij weer terug als nooit tevoren.

Dit Album is er een zoals we gewend zijn van de megastar; snel, flitsend, alaturka, zwoel en meeslepend. Zijn albums gaan als warme broodjes van de toonbank. Zijn concerten in Turkije zijn in een mum van tijd uitverkocht. Maar nee, niets is minder waar!
Wij vinden het dan ook weer hoog tijd voor een nieuwe TARKAN concert. Op 23 april 2011 gaat hij wederom ons land eens flink op z’n kop zetten.

LET OP!
Kaartverkoop start dinsdag 14 december 2010. De kaartverkoop voor dit exclusieve concert stond in eerste instantie gepland op 3 januari 2011, maar om u de BTW-verhoging van 6% naar 19% te besparen, heeft de organisatie besloten de kaartverkoop op 14 december van start te laten gaan. U bespaart hiermee bijna € 10,- per kaart!
Tickets via het officiële verkooppunt TicketMaster

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek