WK Baanwielrennen 2011 in sportcentrum Omnisport, Apeldoorn: 23-27 maart – kaarten nu te koop

Ticketmaster

Kaarten zijn te koop bij het officiële verkooppunt Eventim.

De Wereldkampioenschappen Baanwielrennen (ofwel “WK Baan”) werden voor het eerst gehouden in 1893 in Chicago. In de honderd jaar die volgden reden professionals en amateurs nog in aparte toernooien, maar vanaf 1993 rijden beide groepen samen. Alle renners zijn geselecteerd door hun nationale wielerbond. De laatste keer dat de Wereldkampioenschappen in Nederland werden gehouden, was in 1979. Het evenement vond toen plaats in het Olympisch stadion in Amsterdam.

De disciplines van de wereldkampioenschappen bestaan tegenwoordig uit tijdritten, Keirin, individuele achtervolging, teamachtervolging, puntenkoers, scratch, sprint, teamsprint, Omnium en alleen voor de mannen: Madison.

Het multifunctionele sportcentrum Omnisport Apeldoorn is de trotse gastheer van de UCI Wereldkampioenschappen Baanwielrennen 2011. De organisatie kijkt uit naar een zeer spectaculair evenement en hooptu van 23 t/m 27 maart 2011 in Omnisport Apeldoorn te mogen verwelkomen.

Kaarten zijn te koop bij het officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek