Hans Teeuwen “Spiksplinter” op 16-18 en 22-24 september in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Hans Teeuwen met ‘Spitsplinter’ in de Heineken Music Hall! Kaarten via SeeTickets. Voorverkoop is meteen van start gegaan!

NA ZEVEN JAAR TERUG ALS CABARETIER IN DE NEDERLANDSE THEATERS

Hans Teeuwen is terug! In 2004 stond Hans voor het laatst als cabaretier op het podium in Nederland met zijn one-man-show “Industry of Love”. Vanaf maart 2011 start Hans met zijn fonkelnieuwe cabaretvoorstelling “Spiksplinter” waarmee hij de grote theaterzalen van Nederland en België aandoet. De kaartverkoop voor deze voorstellingen start dinsdag 14 december via de theaters.
Hans begint in maart met try-outs in Betty Asfalt en de Meervaart in Amsterdam, om via onder meer Koninklijk Theater Carré, het Circustheater, het Nieuwe Luxor en het “nieuwe” DeLaMar, in september groots af te sluiten in de Heineken Music Hall.
Op dit moment tourt Hans met zijn Painkillers langs het Nederlandse clubcircuit. Ook in 2011 is Hans nog te zien met zijn band en staat hij, naast de Nederlandse theatertour, ook in het buitenland op de planken als cabaretier.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek