Jiskefet “Goeiesmorgens – De Musical” 1, 2, 3, 4 en 5 april in de Heineken Music Hall (HMH), Amsterdam

Ticketmaster

Van 1 t/m 5 april 2011 zal in de HMH, Amsterdam Jiskefet de musical “Goeiesmorgens – de Musical” komen verzorgen. Kaartverkoop is vandaag (15 december) begonnen en loopt via het officiële verkooppunt SeeTickets.

Goeiesmorgens – de Musical

Na het overweldigende succes van de Lullo’s in de Heineken Music Hall in april 2010, zijn de mannen van Jiskefet voornemens ook volgend jaar weer een aantal optredens te verzorgen op dezelfde locatie. Ditmaal wordt een reeks voorstellingen opgehangen aan de karakters van Debiteuren/Crediteuren. Van 1 t/m 5 april 2011 staan Jos, Edgar en Storm in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Had de vorige reeks (De Heb Je Nog Geneukt Tour) de sfeer van een serie concerten, ditmaal is het idee de musical als uitgangspunt te nemen. Het thema musical sluit natuurlijk naadloos aan bij de kantoortypes; de enige keer in het jaar dat zij hun saaie leventje kunnen ontvluchten om zich een avond onder te dompelen in de sprookjesfabriek van Van den Ende en consorten.

Evenals vorige keer zullen ook nu verschillende andere Jiskefet types hun opwachting maken. Voor dit spektakel zullen nieuwe songs geschreven worden, aangevuld met bestaand (Jiskefet-) materiaal.

Daarnaast zullen enkele nieuwe filmpjes gemaakt worden, die op de avond zelf worden ingestart. Voor de muzikale begeleiding maakt Jiskfet weer gebruik van een live-band. Daarnaast zal het ballet van Lucia Marthas weer van de partij zijn.

Jiskefet is te zien van 1 t/m 5 april in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Maximaal 4 tickets per persoon.
Betaal niet teveel, koop alleen bij het officiële verkoopkanaal SeeTickets.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek