Vierde concert Marco Borsato “3Dimensies” live in Gelredome, Arnhem op 7 mei 2011

Ticketmaster

Zojuist is bekend geworden dat Marco Borsato een extra concert geeft op zaterdag 7 mei 2011 in het GelreDome te Arnhem. Dit is al het vierde concert dat Marco gaat geven tijdens zijn concertreeks 3Dimensies. De kaartverkoop voor deze show is inmiddels gestart via LiveNation.

Marco: “Ik kijk reikhalzend uit naar de concerten en kan niet wachten tot het weer zover is dat ik in het GelreDome sta. Het enthousiasme van het publiek werkt enorm inspirerend en motiveert me om er een spektakelstuk van te maken in het GelreDome!” Na de shows in het GelreDome gaat Marco vier concerten geven in het Sportpaleis te Antwerpen. In Nederland zijn inmiddels drie shows uitverkocht. Borsato’s nieuwe album ‘Dromen Durven Delen’ is in korte tijd al drievoud Platina en goud in België.
Tijdens de concerten brengt Marco Borsato nummers van zijn nieuwe album en hits uit zijn uitgebreide oeuvre. 

MARCO BORSATO
3 Dimensies, Live in GelreDome
Extra concert: zaterdag 7 mei 2011,
dinsdag 10, woensdag 11 en vrijdag 13 mei 2011
GelreDome – Arnhem
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek