Blof op 11 februari naar de Boerderij, Zoetermeer – kaartjes/tickets vanaf vrijdag te koop

Ticketmaster
  • BLØF behoeft eigenlijk geen introductie. De band grossiert in gouden en platina platen, awards en onderscheidingen. In 2007 alleen al won BLØF maar liefst vier 3FM Awards, ontving een Triple Platinum Award voor het album ‘UMOJA’, bracht een film uit en scoorde bovendien een nummer 1 hit met de titelsong voor de film ‘Alles Is Liefde’. Ook nu staat de Zeeuwse band weer volop in de spotlight. Het nummer ‘Wijd Open’ is niet alleen de nieuwe single, maar ook het thema nummer van 3FM’s Serious Reguest. Tevens is het een voorproefje op het nieuwe (ouderwets rockende) album, getiteld ‘Alles Blijft Anders’. Live staat de band garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat.
    Concert op vrijdag 11 februari 2011. Voorverkoop start vrijdag 24 december om 10 uur via Ticketservice. Meer info.
  • Maiden UniteD is een akoestisch Iron Maiden tribute project, in 2006 opgericht door Joey Bruers. Naast Joey bestaat Maiden UniteD uit Damian Wilson (o.a. Threshold en Star One), Ruud Jolie (Within Temptation), Anneke van Giersbergen (Agua de Annique, ex-The Gathering), Mike Koolen (Cloudmachine) en Marco Kuypers (Cloudmachine). Opmerkelijk genoeg heeft Maiden United een zeer goed ontvangen album opgenomen met de titel ‘Mind The Acoustic Pieces’, en bevat heel de klassieker ‘Piece Of Mind’ in akoestische vorm. Dit optreden is een must voor iedere Iron Maiden fan, maar uiteraard ook voor liefhebbers van deze getalenteerde muzikanten.
    Concert op 13 april 2011. Voorverkoop start maandag 20 december om 10 uur via Ticketservice. Meer info.
Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek