Extra concert Toto op 24 juni in Heineken Music Hall, Amsterdam. Vvk meteen begonnen

Ticketmaster

Toto is populair. Wegens enorme belangstelling is, behalve op donderdag 23 juni, de Amsterdamse Heineken Music Hall nu ook op vrijdag 24 juni 2011 het toneel voor een concert van de Amerikaanse rockformatie. De voorverkoop voor de extra show van Toto is zojuist begonnen via LiveNation. Voor de show op 23 juni zijn nog enkele kaarten beschikbaar via deze link.

Officieel is Toto sinds 2005 uit elkaar, maar, net als vorige zomer op Bospop en in Heerhugowaard, ook in 2011 zullen Steve Lukather, David Paich, Joseph Williams, Steve Porcaro en gast-bassist Nathan East het podium weer met elkaar delen. En niet één, maar twéé keer in Amsterdam. Toto is al ruim 30 jaar een begrip, al in 1978 scoorde de band haar eerste hit met ‘Hold The Line’. De vierde plaat, Toto IV, bevatte onder andere andere de hitsingles ‘Africa’ en ‘Rosanna’, en zette Toto op de muzikale wereldkaart. Het album bereikt de dubbele platina status en Toto ontvangt er maar liefst zes Grammy Awards voor. Behalve de drie bovenstaande singles, kwamen afgelopen zomer natuurlijk ook alle andere succesnummers van de band voorbij, als ‘I’ll Be Over You’, ‘Stop Loving You’ en ‘Pamela’. In Amsterdam maakt Toto er volgend jaar ongetwijfeld weer twee onmiskenbare feesten van. Toto is vorig jaar niet voor niets opgenomen in de Musicians Hall of Fame in Nashville, Tennessee.
TOTO – In concert
Donderdag 23 en vrijdag 24 juni 2011
Heineken Music Hall, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop voor de twee shows van Toto via LiveNation deze link en deze link

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek