CampusPop 10 juni 2011 op de campus van de Universiteit Twente. Anouk, Candy Dulfer, Caro Emerald en Waylon.

Ticketmaster

Koop nu je kaarten voor Campuspop 2011!

Ga naar Tickets voor alle info.

Anouk hoofdact op Campuspop 2011

Op 10 juni 2011 vanaf 14.00 uur is het zover! Dan vindt op de bruisende campus van de Universiteit Twente het tweede Campuspop festival plaats. Omdat de Universiteit Twente 50 jaar bestaat pakken wij groots uit. Grote namen als Anouk, Candy Dulfer, Caro Emerald en Waylon zullen optreden.

Ook zal de winnaar van de op 7 mei te houden studenten bandscontest hun eerste grote optreden verzorgen. Zij krijgen de eer om Campuspop 2011 te openen.

Kom op 10 juni 2010 genieten van dit geweldige evenement op de campus van de Universiteit Twente in Enschede.

De Universiteit Twente is de enige campus universiteit van Nederland met een evenemententerrein voor 25 000 bezoekers en een concertzaal voor 900 bezoekers. Artiesten die er al eens hebben opgetreden zijn o.a.: Simply Red, Talk Talk, Sting, Blof, Guus Meeuwis, Ilse de Lange, Venice, John Hiat.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek