Vvk Alert! Voorverkoop start om 10u00 voor concert Yusuf (Cat Stevens) 20 mei Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Wie? Yusuf, ook wel bekend als Cat Stevens
Wanneer? Optreden op 20 mei 2011
Waar? Ahoy, Rotterdam
Tickets? Via het officiële verkooppunt
Eventim.
Voorverkoop start op donderdag 23 december! Hoelaat? om 10u00

Yusuf (Cat Stevens) komt op 20 mei naar Nederland! De folkheld uit de jaren ’70 met hits als Tussen 1967 en 1977 verkocht Cat Stevens zo’n 40 miljoen LP’s. In 2006 bracht Yusuf een nieuw popalbum uit, genaamd ‘An Other Cup’. Hierop staan vooral nieuwe nummers, maar ook twee oude nummers in nieuwe uitvoeringen en daarbij een ingetogen versie van ‘Don’t let me be misunderstood. Vorige zomer gaf hij in Australië en Nieuw Zeeland een reeks succesvolle concerten die inmiddels op de DVD ‘Roadsinger – live in Australia’ zijn vereeuwigd.

Tickets voor dit concert koop je via het enige officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek